Creatie Publicitara
Signalistica
Tiparituri
Promotionale
Tehnologie
Publicitate
Software
Panouri Publicitare
Identitate Vizuala Grafica De Productie Grafica De Tiparituri Dezvoltare Web Scanare Si Arhivare Digitala
Casete Luminoase Litere Si Semne Volumetrice Sisteme Prolight Mobilier Comercial Directionale Panouri Displayuri Rollup Si People Stopper Steaguri Copertine Proiecte Speciale Totemuri Tub Gaz Spectral Signalistica Dinamica
Tipar Digital Si Offset
Textile Personalizate Agende Personalizate Obiecte Personalizate
Cnc Routing Laser Cutting Plotter Big Printer
Meshuri Si Bannere Inscriptionari Auto Decorari Vitrine Print De Mari Dimensiuni Panouri Publicitare
Soft Restaurante
Lista Panouri
Pliante Mape Carti De Vizita Calendare Meniuri Cataloage Si Brosuri Autocolante Flyere Coli Cu Antet Invitatii Felicitari Afise Diplome
Magazine Virtuale
Plexic Poliplan Alucobond
Polistiren Extrudat Construite
Reclama Outdoor | Industriale | Informative
Suporti De Birou Displayuri Sisteme De Afisaj
Rollup People Stopper
Pliante Mape Carti De Vizita Meniuri Cataloage Si Brosuri Calendare Autocolante Flyere Coli Cu Antet Invitatii Felicitari Afise Diplome
Cutting Plotter Termotransfer Policromie Serigrafie
Policromie Folio Embossat Si Timbru Sec Serigrafie
Serigrafie Si Tampografie Gravura Laser
Meshuri Bannere

Unitate protejata specializata in productia publicitara - Timisoara

Soluţia optimă pentru a reduce costurile!

Suntem o unitate protejata din Timisoara, specializată în Producţia Publicitară, şi avem drept  scop livrarea de servicii şi produse publicitare complete cu maxim de profesionalism şi responsabilitate. Am devenit Unitate Protejată Autorizată  conform legii 448/2006, prin autorizaţia nr. 792 începând cu data de 14.03.2011, şi vă oferim toate avantajele aferente acesteia.

Legea 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap (MO 1006/18 decembrie 2006) prevede ca măsură de discriminare pozitivă obligativitatea firmelor cu peste 50 de angajaţi de a avea în structura personalului lor, angajate minim 4 % persoane cu nevoi speciale. În caz contrar, firmele sunt obligate la plata unui impozit-amendă către bugetul de stat egal cu jumătate din salariul minim pe economie pentru fiecare persoană cu nevoi speciale ce ar fi trebuit angajată conform acestei legi.

clearsign - chain - unitate protejata
Companiile cu peste 50 de angajaţi beneficiază de aceste facilităţi fiscale!

Legea 448/2006 prevede că firmele cu peste 50 de angajaţi care nu au angajate persoane cu dizabilităţi, să aibă posibilitatea folosirii sumei datorate statului pentru neangajarea acestora, prin achiziţionarea de bunuri şi produse de la Unităţi Protejate Autorizate.
Unităţile Protejate Autorizate sunt acele firme care se ocupă activ de integrarea în câmpul muncii a persoanelor cu handicap şi sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

clearsign - unitate protejata timisoara
Puteţi achiziţiona produse şi servicii [...] în regim de Unitate Protejată Autorizată!

În baza legislaţiei în vigoare, Clear Sign, în calitate de Unitate Protejata, vă oferiă un pachet de servicii şi produse publicitare. Suntem direct producători, iar acest lucru este în perfectă concordanţă cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă 86/2008, potrivit căreia Unităţile Protejate Autorizate pot comercializa doar acele produse şi servicii realizate cu aportul persoanelor cu handicap angajate în cadrul Unităţii.

Astfel,  ca  o  măsură  de  discriminare pozitivă, companiile cu peste  50 de angajaţi beneficiază de aceste facilităţi fiscale în schimbul sprijinirii mediului de lucru pentru persoanele cu handicap, şi a valorificării potenţialului lor de creativitate şi profesionalism.

Unitate Protejata Timisoara